ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Η ΑΧΟΝ Χρηματιστηριακή σας προσφέρει πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή χρηματιστήρια, για συναλλαγές σε όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως μετοχές, παράγωγα, CFDs, ομόλογα, εμπορεύματα, νομίσματα, ETFs και άλλα.  Για να το επιτύχει αυτό, η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοοικονομικά ιδρύματα του εξωτερικού, με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία των υπηρεσιών τους και την ασφάλεια του κεφαλαίου και των συναλλαγών των πελατών μας.

Σαν αποτέλεσμα, οι πελάτες της ΑΧΟΝ Χρηματιστηριακής μπορούν να επενδύσουν με σιγουριά στις αγορές μετοχών, παραγώγων, συναλλαγματικών ισοτιμιών, εμπορευμάτων και άλλων χρηματοπιστωτικών μέσων σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων.

Και φυσικά, η ομάδα του Τμήματος Διεθνών Αγορών είναι πάντα στην διάθεση των επενδυτών μας για να συνδράμει σε κάθε τους ανάγκη. Το τμήμα είναι επανδρωμένο με στελέχη υψηλού επιπέδου, με πολυετή εμπειρία σε όλες τις χρηματοοικονομικές αγορές, το οποίο καλύπτει τόσο την Ευρώπη όσο και τις ΗΠΑ μέχρι τις 23:15 στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.